Ryggskott

About This Project

Ryggskott

 

Efter att ha haft flera ryggskott senaste åren efter mina 2 graviditeter och speciellt i samband med ägglossning så har jag haft en känsla av att inte kunna lita på min kropp. Jag tränar regelbundet och tar hand om min kropp så jag borde vara stark men så säger det bara klick och så händer det igen, ryggskott i nedre delen av ryggen mot bäckenet. Varför? Jag har fått många behandlingar av både naprapater, osteopater och kiropraktorer. Vänd och vridit och analyserat men inte kommit till rätta hur jag ska få en stark och hållfast rygg. Jag är totalt beroende de av en stark kropp i mitt fysiska yrke.

 

Jag kom i kontakt med Alexander Dixner bara genom att Googla en akuttid då ett ryggskott var nära igen. Efter noggrann undersökning med olika tester så konstaterade han att problematiken inte satt i bäckenet utan uppe i nacken och bröstryggen. Dålig hållning i nacken och för ytlig andning som resulterar i låsningar i bröstryggen och en länd som jobbar fel. 2:a behandlingen var vi enbart på gymmet och jag fick övningar där fokus låg i andning och hållning. Jag fick många aha-upplevelser!

 

Nu har jag lagt om träningen med fokus på bättre hållning, korrekt, djup andning med magen och lång rak nacke och det har resulterat i en totalt bekymmersfri ländrygg och starkare kropp! Nu känner jag att jag litar på kroppen igen och det är en sån skön känsla! Tack Alexander!

 

SUMMERING:
3 BEHANDLINGAR MED BÅDE AKUPRESSUR, MANIPULATION OCH GYMGENOMGÅNG.

Category
Ryggskott